Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20

Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20
€ 15,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
GRATIS verzendkosten vanaf €200.- (NL)*

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • RFI-20
Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 Cichkabel 6 Meter   Rockford Fosgate behoort  tot het topsegment van highperformance car-audiomakers. Rockford Fosgate zet de trend in deze industrie qua design, uiterlijk, specificaties en uiteraard prestaties. In-car video en highperformance audio is alles waar het tegenwoordig in de auto- entertainment...meer
Productinformatie "Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20"

Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20

  • Cichkabel
  • 6 Meter
     

Rockford Fosgate behoort  tot het topsegment
van highperformance car-audiomakers.
Rockford Fosgate zet de trend in deze industrie qua design, uiterlijk, specificaties en uiteraard prestaties.

In-car video en highperformance audio is alles waar het tegenwoordig in de auto- entertainment omdraait en natuurlijk is Rockford Fosgate in deze markt actief om een leidende rol te vertolken.
Wie het merk Rockford Fosgate kent, denkt daarom ook meteen aan de legendarische prestaties die ermee geassocieerd worden.Wij bieden de Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 en ontvangst van uw betaling wordt Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20 , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20"

Rockford Fosgate
Merk/Fabrikant "Rockford Fosgate"

Rockford Fosgate is POWER. Waarom zou iemand duizenden watts of Rockford Fosgate power willen in een versterker die groter is dan de meeste auto's? Omdat soms te veel kracht perfect is! Rockford Fosgate implementeert de modernste technologie in de audiowereld. De hele productlijn ... versterkers, subwoofers, luidsprekers, processoren, kabels, condensatoren en broneenheden gaat niet alleen over technologie. Het gaat ook over het creëren van menselijke ervaringen in geluid. Technologie en audiotechnologie gaan samen in een briljant ontwerp waarmee u kunt genieten van indrukwekkende en gepassioneerde muziek. Precies zoals de makers het bedoeld hadden. Jim Fosgate richtte Rockford op met een passie voor muziek en hij blijft zijn droom nastreven. Fosgate won een Emmy Award voor zijn vindingrijkheid in het ontwikkelen van surround sound-technologie.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rockford Fosgate Cichkabel 6 Meter RFI-20"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken