Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415

€ 699,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
GRATIS verzendkosten vanaf €200.- (NL)*

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • T0D415
POWER serie houding in een kleinere chassis ontwerpen. Door verschillende vakbladen als beste getest! Rockford Fosgate heeft een reputatie hoog te houden wat betreft hoog staande kwaliteit van hun mobiele audio producten. Hun versterkers uit de Power Series behoren tot het top segment in de wereld van car-audio. De betrouwbare technologie gebruikt door Rockford Fosgate en de...meer
Productinformatie "Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415"

POWER serie houding in een kleinere chassis ontwerpen.Door verschillende vakbladen als beste getest!
Rockford Fosgate heeft een reputatie hoog te houden wat betreft hoog staande kwaliteit van hun mobiele audio producten.
Hun versterkers uit de Power Series behoren tot het top segment in de wereld van car-audio. De betrouwbare technologie gebruikt door Rockford Fosgate en de verbazingwekkende prestaties. De Power Series versterkers gebruiken het gepatenteerde "Dynamic Thermal Management".
Hierdoor zijn de interne componenten beveiligd tegen oververhitting en leveren zij een hogere efficientie en een lagere vervormingsfactor. Het "Differential Input" circuit helpt om elektronisch opgewekte stoorsignalen te elimineren, welke kunnen worden opgepikt door de RCA kabels.
Op deze manier zal enkel een schoon signaal de versterker binnenkomen.
De Punch EQ biedt variabele treble and bass boosts, hierdoor is het klankbeeld ook weer naar smaak aan te passen.
Met de nieuwe Power lijn krijg je meer muziek, minder warmte en dat alles in een stijlvolle behuizing welke tot 40% kleiner is dan voorgaande modellen.
 

Rockford Fosgate T0D415Description     Value
CEA-2031 Compliant     CEA-2031 Guidelines
Size     15"
Nominal Impedance     Dual 4-Ohm
Power Handling     800 Watts RMS
1600 Watts Max
Voice Coil Diameter     3"
(75.5 mm)
Magnet Weight     
Speaker Connector     Compression Terminal
Fs (Hz)     26.2
Re (Ohms)     
Le (mH)     
Qms     
Qes     
Qts     0.52
Vas (Liters)     94.4
Sd (cm2)     
SPL (dB @ 1w/1m)     86.5
Xmax (mm)     14.8
Woofer Displacement     0.547 cu.ft.
(15.5 Liters)
Cutout Diameter     13.9375"
(353 mm)
Mounting Depth     8.39"
(213 mm)
Shipping Weight     31.5 Lbs.
(14.28 kg)Wij bieden de Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 en ontvangst van uw betaling wordt Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415 , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415"

Rockford Fosgate
Merk/Fabrikant "Rockford Fosgate"

Rockford Fosgate is POWER. Waarom zou iemand duizenden watts of Rockford Fosgate power willen in een versterker die groter is dan de meeste auto's? Omdat soms te veel kracht perfect is! Rockford Fosgate implementeert de modernste technologie in de audiowereld. De hele productlijn ... versterkers, subwoofers, luidsprekers, processoren, kabels, condensatoren en broneenheden gaat niet alleen over technologie. Het gaat ook over het creëren van menselijke ervaringen in geluid. Technologie en audiotechnologie gaan samen in een briljant ontwerp waarmee u kunt genieten van indrukwekkende en gepassioneerde muziek. Precies zoals de makers het bedoeld hadden. Jim Fosgate richtte Rockford op met een passie voor muziek en hij blijft zijn droom nastreven. Fosgate won een Emmy Award voor zijn vindingrijkheid in het ontwikkelen van surround sound-technologie.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rockford Fosgate Power Subwoofer 38cm T0D415"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken