Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10

€ 299,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
GRATIS verzendkosten vanaf €200.- (NL)*

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • P3L-S102
PUNCH serie enorm vermogen in een kleiner chassis ontwerpen. De beste waarde subwoofers in de car audio! Al langer als 25 jaar zijn de Punch subwoofers al een standaard in de car audio industrie van vandaag. Dit is dan ook een goede reden om ook voor de Punch subwoofer te kiezen. Elke Punch subwoofer geeft een sonische perfectie met een geweldige kracht in een compact...meer
Productinformatie "Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10"

PUNCH serie enorm vermogen in een kleiner chassis ontwerpen.

De beste waarde subwoofers in de car audio!

Al langer als 25 jaar zijn de Punch subwoofers al een standaard in de car audio industrie van vandaag. Dit is dan ook een goede reden om ook voor de Punch subwoofer te kiezen. Elke Punch subwoofer geeft een sonische perfectie met een geweldige kracht in een compact behuizing!

Rockford Fosgate P3L-S10


CEA-2031 Compliant     CEA-2031 Guidelines
Woofer Quantity     1
Woofer Size     10"
Woofer Series     Punch Stage 3 Shallow
Nominal Impedance (ea)     2-Ohm x 2 DVC
Power Handling     300 Watts RMS
600 Watts Max
System Configuration     Sealed
Enclosure Material     1/2" MDF (Medium Density Fiberboard)
Speaker Connector     Up to 12 AWG Binding Post
Shipping Weight     24.20 Lbs.
(11 Kg.)
Dimensions     H 13.5" x W 19.00" x D 5.25"-3.25"
(34.3cm x 48.3cm x 13.3cm-8.3cm)Wij bieden de Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 en ontvangst van uw betaling wordt Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10 , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10"

Rockford Fosgate
Merk/Fabrikant "Rockford Fosgate"

Rockford Fosgate is POWER. Waarom zou iemand duizenden watts of Rockford Fosgate power willen in een versterker die groter is dan de meeste auto's? Omdat soms te veel kracht perfect is! Rockford Fosgate implementeert de modernste technologie in de audiowereld. De hele productlijn ... versterkers, subwoofers, luidsprekers, processoren, kabels, condensatoren en broneenheden gaat niet alleen over technologie. Het gaat ook over het creëren van menselijke ervaringen in geluid. Technologie en audiotechnologie gaan samen in een briljant ontwerp waarmee u kunt genieten van indrukwekkende en gepassioneerde muziek. Precies zoals de makers het bedoeld hadden. Jim Fosgate richtte Rockford op met een passie voor muziek en hij blijft zijn droom nastreven. Fosgate won een Emmy Award voor zijn vindingrijkheid in het ontwikkelen van surround sound-technologie.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rockford Fosgate Punch Subwoofer in kist P3L-S10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

ESX SIGNUM Subwoofer SXB 402 ESX SIGNUM Subwoofer SXB 402
€ 269,00 * € 299,00 *
TIP!
JBL Club A1KW Monoblock Versterker JBL Club A1KW Monoblock Versterker
€ 189,00 * € 329,00 *
Rockford Fosgate Subset Punch Rockford Fosgate Subset Punch
€ 499,00 * € 687,95 *
Laatst bekeken