Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S

Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S
€ 99,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
GRATIS verzendkosten vanaf €200.- (NL)*

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • P1T-S2
PUNCH serie enorm vermogen in een kleiner chassis ontwerpen. De beste waarde tweeters in de car audio! Al langer als 25 jaar zijn de Punch tweeters al een standaard in de car audio industrie van vandaag. Dit is dan ook een goede reden om ook voor de Punch tweeter te kiezen. Elke Punch tweeter geeft een sonische perfectie met een geweldige kracht in een compact behuizing!...meer
Productinformatie "Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S"

PUNCH serie enorm vermogen in een kleiner chassis ontwerpen.

De beste waarde tweeters in de car audio!

Al langer als 25 jaar zijn de Punch tweeters al een standaard in de car audio industrie van vandaag. Dit is dan ook een goede reden om ook voor de Punch tweeter te kiezen. Elke Punch tweeter geeft een sonische perfectie met een geweldige kracht in een compact behuizing!

Rockford Fosgate P1T-S


CEA-2031 Compliant     CEA-2031 Guidelines
Configuration     Tweeter Kit
Midrange Diameter     n/a
Midrange Depth     n/a
Tweeter Diameter     1.0"
(25mm)
Tweeter Depth     0.50"
(13mm)
Frequency Response     3.5kHz - 22kHz
Nominal Impedance     4-Ohms
Power Handling     60 Watts RMS
120 Watts MAX
Crossover     High-Pass (HP): 3.5KHz @ 12dB/octave Butterworth
Sensitivity
(1 watt/1 meter)     90dB
Grilles Included     Yes
Mounting Hardware     Yes
Shipping Weight     1.2 Lbs.
(0.54 Kg.)Wij bieden de Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S en ontvangst van uw betaling wordt Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S"

Rockford Fosgate
Merk/Fabrikant "Rockford Fosgate"

Rockford Fosgate is POWER. Waarom zou iemand duizenden watts of Rockford Fosgate power willen in een versterker die groter is dan de meeste auto's? Omdat soms te veel kracht perfect is! Rockford Fosgate implementeert de modernste technologie in de audiowereld. De hele productlijn ... versterkers, subwoofers, luidsprekers, processoren, kabels, condensatoren en broneenheden gaat niet alleen over technologie. Het gaat ook over het creëren van menselijke ervaringen in geluid. Technologie en audiotechnologie gaan samen in een briljant ontwerp waarmee u kunt genieten van indrukwekkende en gepassioneerde muziek. Precies zoals de makers het bedoeld hadden. Jim Fosgate richtte Rockford op met een passie voor muziek en hij blijft zijn droom nastreven. Fosgate won een Emmy Award voor zijn vindingrijkheid in het ontwikkelen van surround sound-technologie.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rockford Fosgate Punch Tweeters 2.5 cm P1T-S"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken